Pertunmaa

Tältä sivulta löydät linkkejä ja tietoa Pertunmaan kunnasta. Pertunmaan kunnan omat sivut ovat paras apu löytää kaikki kunnan palvelut ja tieto. Terveyspalvelut on esitelty etusivulta löytyvässä Terveys -osiossa. Mutta ehkä tämän sivuston kautta netissä ensiaskeleitaan ottavat löytävät kiinnostavaa tietoa.

Pertunmaan kunnan nettisivut

Tästä linkistä pääset Pertunmaan kunnan nettisivuille. Jos et ole aiemmin tutustunut sivujen sisältöön suosittelemme, että avaat ylhäällä olevan otsikon "Etusivu" ja sen alta valitset "Sivukartta". Saatat yllättyä, mitä kaikkia palveluita ja toimijoita kunnassasi on.

Lue lisää

Kunnan tapahtumakalenteri

Tästä linkistä pääset kunnan tapahtumiin. Sivun oikeassa laidassa on linkki "Muut ajankohtaiset" josta pääset näkemään lisää paikallisia tapahtumia.

Lue lisää

Järjestöt, seurat ja yhdistykset

Tästä linkistä löydät Pertunmaan kunnan nettisivuilla olevan listan alueella toimivista järjestöistä, seuroista ja yhdistyksistä. Ehkä löydät täältä uuden, itsesi näköisen yhteisön tai aktiviteetin.

Lue lisää

Itä-Hämeen Kansalaisopisto

Tästä linkistä näet mitä kursseja Kansalaisopistolla on tarjolla.

Lue lisää

Siivous- ja kodinhoitopalvelut

Tästä linkistä löydät Pertunmaan kunnan kotisivuille listatut siivous-, kodinhoito- ja kiinteistönhoitopalvelujen tuottajat.

Lue lisää