Sosiaalinen media ja suositut yhteydenpito-sovellukset

Tältä sivulta löydät tietoa sosiaalisesta mediasta ja yleisimmistä yhteydenpito-sovelluksista, kuten Facebookista. Alla olevista linkeistä löydät lisää tietoa aihepiireittäin.

Sosiaalinen media ja sen sovellukset ovat ennen kaikkea mahdollisuus olla yhteydessä ihmisiin - viestitellä, seurata elämää ja sen tapahtumia, osoittaa muistavansa ja välittävänsä. Se voi alussa tuntua sekavaltakin mutta pienin askelin, ja itselle sopiviin sovelluksiin keskittymällä, sinä ja läheisesi voitte saatte uudesta taidostasi iloa pitkälle tulevaisuuteen.

Opas sosiaaliseen mediaan – “Netikäs 2”

Tästä linkistä pääset lukemaan sosiaalisen median yleisopasta, josta löydät kattavasti tietoa sosiaalisesta mediasta, mm. hyödyllinen sosiaalisen median "sanakirjan".

Avaa opas

Opas identiteettin rakentamiseen ja vaikuttamiseen netissä – “Netikäs 5”

Kyky osallistua keskusteluihin sosiaalisessa median yhteisöissä on tärkeä vaikuttamisen ja osallistumisen muoto. Tästä linkistä pääset lukemaan opasta, joka tarjoaa tietoa identiteetin rakentamisesta ja vaikuttamisesta netissä.

Avaa opas

Facebook – pidä yhteyttä ystäviin ja yhteisöihin, osallistu keskusteluun, vaikuta

Tästä linkistä pääset Facebookin käyttöön opastavaan osioon. Löydät tietoa Facebookista, ohjeita oman profiilin luomiseen, sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Lue lisää

Netikäs 2 -video

Tästä linkistä pääset Netikäs 2-videoon, jossa käsitellään sosiaalista mediaa erään seniorin esimerkin kautta.

Katso video

Netikäs 5 -video

Tästä linkistä pääset katsomaan Netikäs 5 -videota vaikuttamisesta ja identiteetin rakentamisesta sosiaalisessa mediassa erään seniorin esimerkin kautta.

Katso video