Terveys

Tällä sivulla keskitymme sähköisiin palveluihin, jotka tukevat sinun terveytesi ylläpitoa, yhteydenpitoa terveydenhuollon kanssa ja tiedon saamista.

 

 

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut

Pertunmaan sosiaali- ja terveyspalvelut ovat nyt osa ESSOTE -yhtymää. Tästä linkistä avautuvat Pertunmaan palvelut ESSOTE:n nettisivuilta.

Lue lisää

Oma Kanta – kaikki terveystietosi ja sähköiset reseptisi yhdestä paikasta!

Omakanta on yksi tärkeimmistä terveyteesi liittyvistä palveluista. OmaKannantaan kirjautumalla voit nähdä terveydenhuollon kirjaamia tietoja lääkärikäynneistäsi ja resepteistäsi. Voit myös uusia reseptejä.

Lue lisää

Terveyskirjasto – tietoa terveydestä, sairauksista ja lääkkeistä

Terveyskirjasto helppo tapa etsiä tietoa terveyteen ja sairauksiin liittyen. Syöttämällä hakusanan hakukenttään löydät asiantuntijoiden keräämää tietoa ja artikkeleita aiheesta.

Lue lisää

Toisen puolesta asiointi terveyspalveluissa

Jos läheisesi sairastuu, voi olla, ettei hän itse jaksa hoitaa kaikkia terveydenhuoltoon liittyviä asioitaan. Tästä linkistä pääset Kanta.fi -palvelun sivulle, jossa kerrotaan toisen puolesta asioinnista terveyspalveluissa.

Lue lisää

Hyvis – terveydenhuollon ajanvaraukset ja lomakkeet sekä vinkkejä terveyden ylläpitoon.

Hyvis on palvelu, johon on kerätty terveydenhoitoon liittyvää tietoa ja palveluita. Mm. ajanvaraus, lomakkeiden täyttö, yhteystietoja, vinkkejä ja testejä. Tule tutustumaan!

Lue lisää

Ensiapuohjeet – SPR

Tästä linkistä löydät SPR:n yleiset ensiapuohjeet. Materiaalin itseopiskelu on investointi omaan ja läheisten turvallisuuteen ja terveyteen.

Lue lisää